KAÜ projekti „Vabatahtlikud kogukonna heaks!“ esimene töökohtumine

Kogukonna Arengu Ühingu projekti „Vabatahtlikud kogukonna heaks!“ , kus Sillamäe Lastekaitse Ühing osaleb partnerina esimene töökohtumine toimub 05.10.2012 ning seal arutletakse põhiküsimusi ja järgmisi ettevõetavaid samme, et edendada vabatahtliku liikumist linnas ja koostööd Sillamäe LVga.
 
Projekti „Vabatahtlik kogukonna heaks“ on saanud rahastust Kodanikuühiskonna Sihtkapitali poolt ja eesmärgiks on arendada vabatahtlikku tegevust Sillamäe linnas ja seeläbi Sillamäe üldist sotsiaalset arengut. Projekti peamine tegevus on  „Sillamäe vabatahtlike klubi“ loomine. Selle saavutamiseks on projektis ette nähtud infosminaride ja teavituse läbiviimine Sillamäel. Peale klubiliikmete leidmist toimub klubi pidulik avaüritus ja klubiliikmetele on ette nähtud ka koolitused. Klubil on esmaselt planeeritud 10 põhiliiget ja klubitegevus toimub vähemalt 5 päeval kuus. 
 
Lisainformatsiooni saamiseks vabatahtlike klubist vabatahtlikust tegevusest Sillamäel huvitatutele või organisatsioonidele Sillamäel, kes soovivad oma tegevustesse/üritustesse vabatahtlike kaasata palume pöörduda Com.Dev.Soc@gmail.com  
 
Vabatahtlike klubi liikmeks saamiseks palume esitada sooviavalduse mainides oma nime ja perekonnanime,kontaktandmed ning vastates küsimusele: Miks tahad liituda vabatahtlike klubiga? Ning saata see meile emailile: com.dev.soc@gmail.com. 
 
Rohkem infot projektist siin.